Recenzie Diavolul se imbraca de la Prada scrisa de "Laura"Recenzie Diavolul se imbraca de la Prada scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Diavolul se imbraca de la Prada 24.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Diavolul se imbraca de la Prada
Autor (i): Lauren Weisberger
Laura Laura pe 2011-01-19 18:28:12 Rating:

Cartea roz. Prima pe 2011.

A asteptat cam mult sa fie citita, nu pentru ca nu mi-ar placea cartile roz, insa, imi place sa cred ca fiecare carte are timpul ei... Si iata ca acum i-a sunat ceasul :D

Pe cat e de usurica aceasta cartulie de citit, pe atat e de savuroasa, cu intamplari si rasturnari de situatie care-ti smulg zambete unul dupa altul :).

Daca va doriti cu orice pret un anumit loc de munca, unul la care visati de ceva ani, cartea asta va roaga, subtil ce-i drept, sa luati in calcul si ce diavolita aveti drept sefa si daca cumva e chiar mai rau ca cel pe care nu il invoc aici (ca nu e frumos :D), cat si pana cand o puteti suporta.


Andrea devine asistenta personala a Mirandei , iar acest statut nu o scuteste de nici un fel de sarcina din partea sefei. Plus ca biata asistenta era sunata la orice ora din zi si din noapte, ca doar Miranda era sefa si Andrea cea care trebuia sa execute totul intr-o secunda daca s-ar putea.

Si asa cum va spuneam, toate au o limita, chiar si pentru Andrea, asistenta mereu supusa, care la Paris fiind, „explodeaza” si renunta si la post, inainte ca Miranda sa o concedieze pentru ca o biata asistenta a reusit sa-i raneasca orgoliu :)).

Credeti sau nu, acest pas (parasirea postului in care era angajata de aproape un an), i-a deschis Andreei alte usi :)Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!