Recenzie Femei care iubesc prea mult scrisa de "cornelia.popa"Recenzie Femei care iubesc prea mult scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Femei care iubesc prea mult 12.1 lei *
Femei care iubesc prea mult 13.2 lei *
Femei care iubesc prea mult 20.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Femei care iubesc prea mult
Autor (i): Robin Norwood
cornelia.popa cornelia.popa pe 2015-10-14 10:48:00 Rating:

Robin Norwood ne relatează pe parcursul cărții mai multe exemple prin care subliniază anumite comportamente ce le au femeile în cadrul relațiilor de dragoste. Comportamente neadecvate care nouă, femeilor, ni se par normale având în vedere relațiile din cadrul familiilor din care provenim ce ne-au afectat echilibrul interior, modul nostru de gândire, ba chiar și sănătatea noastră. Pe baza exemplelor din carte, autoarea explică de ce acele femei au avut comportamentul respectiv și care au fost cauzele inițiatoare.

Din acest punct de vedere cartea mi-a răscolit trecutul și zdruncinat gândurile. Cu cât înaintam în lectură descopeream alte și alte lucruri ce mă reprezentau și astfel am putut să-mi dau seama de ce am anumite comportamente, fapt care mi-a dat oarecum comportamentul puțin peste cap… și nu în sensul bun.

La sfârșitul cărții, autoarea prezintă anumiți pași pentru recuperare, însă foarte vagi și generali. Aș fi vrut să găsesc ceva mai concret, niște exerciții pentru a-mi restabili echilibrul, anumite teme ca să zic așa, pe care aș putea să le pun în practică în viața de zi cu zi.

A fost o experiență ciudată, pe-o parte mi-a lămurit anumite aspecte și m-a ajutat să-mi înțeleg mai bine comportamentul, însă pe altă parte m-a zăpăcit mai tare… ca și cum cineva mi-ar fi explicat unde ar trebui să ajung, dar m-a lăsat într-o gară fără să-mi spună ce tren trebuie să iau.

Nu știu dacă e bine să o recomand sau nu, eventual doar femeilor mai puternice din fire ce nu se lasă zdruncinate așa usor. Recunosc, sunt o persoană foarte emotivă și cred că Norwood mi-a atins punctul slab.

„Uneori golul va fi atât de profund, încât aproape că veți simți cum suflă vântul acolo unde ar trebui să fie inima dumneavoastră.”Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!