Recenzie Dupa sapte ani scrisa de "cornelia.popa"Recenzie Dupa sapte ani scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dupa sapte ani 19.2 lei *
Dupa sapte ani 30.71 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Dupa sapte ani
Autor (i): Guillaume Musso
cornelia.popa cornelia.popa pe 2015-10-06 09:13:59 Rating:

Dacă până acum Guillaume Musso îmi ținea sufletul la gură jucându-se cu timpul și schimbând soarta personajelor, de data aceasta a pus accentul pe acțiune și andrenalină. Din nou, n-am lăsat cartea din mână până nu am terminat-o!

Sebastian, un tânăr cu educație, din familie cu pretenții și cu un mod strict de a-și trăi viața, se îndrăgostește de o frumoasă artistă, libertină, ce pune accent pe distracție. După ce aceștia încep să nu se mai înțeleagă, să nu mai aibă niciun punct comun, divorțează, fiecare luănd custudia unui copil. Sebastian o alege pe Camille, iar Nikki rămâne cu fiul lor, Jeremy.

După șapte ani de când au divorțat nu și-au mai vorbit, cei doi trebuie să-și unească forțele pentru a-l găsi pe fiul lor care a dispărut. După ce au dat peste câteva indicii, Nikki și Sebastia ajung la concluzia că Jeremy făcea parte dintr-un anturaj dubios, fapt ce i-a cauzat probleme și răpirea lui.

Foștii soți uită de situația lor, de divergențele dintre ei și se comportă ca adevărați părinți pentru a-și recupera fiul. Confruntându-se cu diferite obstacole, ajung chiar la omucidere și devin fugari. Cu poliția pe urmele lor, aceștia nu dau înapoi până nu află ce s-a întâmplat cu fiul lor.

Să fi fost într-adevăr răpit Jeremy sau e o glumă a doi copii ce-au suferit prea mult văzându-și părinții despărțiți? Sau poate-un pic din fiecare? Și ce se întâmplă cu cei doi după aceaste încercări? Musso nu dezvăluie nici un amănunt ce ar putea să dea de gol deznodământul, așa că nu mai zic nici eu nimic! Și-așa am zis prea multe!

“Singurele momente importante dintr-o viață sunt cele de care îți amintești.”Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!