Recenzie Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires scrisa de "buciuradu"Recenzie Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires 9.04 lei *
Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires 80 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires
Autor (i): Constantin Chirita
buciuradu buciuradu pe 2015-04-25 20:52:37 Rating:

Am pornit la drum relaxat si poate fara asteptari prea mari de la acest volum. Mi-am schimbat parerea dupa cateva pagini si m-am vazut traind in lumea creionata de autor cu atata maiestrie.
Faptul ca este o carte pe care multi au citit-o in copilarie si au fost marcati la acea vreme ma incurajeaza si ma bucura, e un semn ca nu am uitat sa fiu copil. Am citit-o prin ochii unui tanar, dar avand trairile unui copil.
Mi-a atras atentia felul sublim in care scriitorul imbina descrierea cu momentele de actiune. Cu o intindere potrivita, nici prea lungi, nici prea scurte, pasajele acestea dau stralucire scenelor de naratiune.
Personajele care redau actiunea acestui roman ne ofera importante lectii de viata. Cel mai drag mi-a fost Ursu. Prezentat ca un veritabil acrobat, se dovedeste a fi posesorul nu doar a unei forte exterioare, ci si a uneia interioare. Modest, altruist, sensibil la cei din jur si mereu gata sa ajute, sunt caracteristicile care il fac sa fie apreciat si respectat de catre ceilalti. Frumusetea romanului nu sta insa doar intr-un personaj, ci in puterea echipei. Chiar daca tensiunile si momentele mai provocatoare nu lipsesc, in momentele dificile raman uniti si reusesc sa invinga obstacolele care se ivesc.
Recomand cu drag lectura si de asemnea cred ca si o recitire are farmecul ei.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!