Recenzie Doctorul scrisa de "lindemona"Recenzie Doctorul scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Doctorul
Autor (i): Noah Gordon
lindemona lindemona pe 2015-03-04 12:10:31 Rating:

Pur si simplu ador cartea asta.
Am auzit de la fosta mea diriginta despre Gordon Noah si despre aceasta carte. Mi-a povestit despre ea cu mare drag si am zis ca trebuie sa o citesc. Sau cel putin sa incerc.
Am mers la biblioteca, am ajuns acasa si pur si simplu m-am lipit de ea. Desi are peste 700 de pagini, este o carte de care nu te poti desparti si sigur o citesti in doar cateva zile.
Cartea face parte dintr-o trilogie, numita Cole family trilogy, alcatuita din The Physician (Doctorul), Shaman si Matters of choice.

Este povestea unui barbat sarac, ramas orfan, despartit de fratii sai imediat dupa decesul parintilor. Ambii parinti au murit din cauza unor boli tratabile, dar din lipsa de bani si medici. Perioada in care se petrece actiunea este Anglia saxona, o perioada dura, in care oamenii saraci nu avea acces la medicamente, refuzati de medici, apelau la asa zisi doctori ambulanti, oameni care ii tratau cu diverse leacuri babesti, fara nici un fel de studii in domeniu.
Acesta lucreaza la un medic ambulant, dar isi doreste sa devina un doctor cu studii superioare. Autorul povesteste tot parcursul barbatului in calatoria lui spre indeplinirea visului.

Este o lectie de viata, de lupta spre succes si de ambitie. Merita citita.Comentarii

Andres pe 04.03.2015 22:20:08

Mulțumim pentru recomandare, Mona! Pare o carte foarte frumoasă. :D


Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!