Recenzie Cartea junglei scrisa de "Adelydda"Recenzie Cartea junglei scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea junglei 3.3 lei *
Cartea junglei 5.49 lei *
Cartea junglei 6.2 lei *
Cartea junglei 6.5 lei *
Cartea junglei 6.75 lei *
Cartea junglei 8.16 lei *
Cartea junglei 9 lei *
Cartea junglei 9.5 lei *
Cartea junglei 9.99 lei *
Cartea junglei 17.43 lei *
Cartea junglei 18.75 lei *
Cartea junglei 22 lei *
Cartea junglei 27.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Cartea junglei
Autor (i): Rudyard Kipling
Adelydda Adelydda pe 2014-05-11 10:01:18 Rating:

Am citit aceasta carte in limba engleza, nu gasisem o varianta in romana care sa imi placa atat de mult, asa ca...am ales varianta originala a textului. Cartea este formata din mai multe povestiri, il avem mai intai pe Mowgli, familia de lupi, Baghera, Baloo, Kaa..Trebuie sa mentionez ca sunt cateva diferente intre carte si filmul animat pe care multi dintre noi il stiu foarte bine.A doua parte a cartii m-a pierdut, nu mi s-a mai parut atat de interesanta.
Mowgli este un personaj unic in toata literatura, animalutele care vorbesc si sunt de partea lui in lupta cu Shere Khan, la fel. O recomand oricui, fie copil sau adult.
Mai este si A doua carte a junglei..pe aceea inca nu am citit-o. Nu stiu de ce, dar am simtit in ultimul timp sa citesc cartile copilariei, pe care eu de fapt nu le-am citit cand eram copil. Le-am citit si le citesc acum si zau daca imi pare rau. Poti fi copil la orice varsta, nu are importanta. Asa ca cititi cartea, merita!Da, este o carte minunata, pentru orice varsta si pentru orice gust.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!