Recenzie Fata cu cercel de perla scrisa de "Adelydda"Recenzie Fata cu cercel de perla scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fata cu cercel de perla 18.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Fata cu cercel de perla
Autor (i): Tracy Chevalier
Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:45:04 Rating:

Este o carte tulburătoare, tristă şi emoţionantă… O carte inspirată din tabloul pictorului olandez Vermeer. Povestea este accesibilă, în centrul atenţiei se alfă o fată săracă, Griet…Aceasta trebuie să îşi întreţina familia după ce tatăl său are un accident de muncă şi îşi pierde vederea.

Deşi este privit ca un roman istoric, povestea vieţii lui Griet nu rămâne fără ecou…este o carte foarte frumoasă şi în acelaşi timp tulburătoare…imi fusese recomandată de cineva şi chiar nu regret că am citit-o…

Tabloul celebrului pictor prinde viaţă pe cale ficţională, inventându-se o poveste de iubire între pictor şi simpla Griet care nu era decât o servitoare.
Este o carte despre viata,singuratate, tristete si nefericire. Insa pe de alta parte, romanul vorbeste despre puterea de a invinge, de a trece peste necazurile iminente existentei umane, depre speranta si puterea de a spera. Recomand cu multa caldura aceasta carte.
Povestea lui Griet poate fi povestea oricui, intreaga carte cuprinzand o atmosfera ineditam o poveste de viata inedita...Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!