Recenzie Multumesc pentru amintiri scrisa de "Adelydda"Recenzie Multumesc pentru amintiri scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Multumesc pentru amintiri
Autor (i): Cecelia Ahern
Adelydda Adelydda pe 2014-05-10 17:16:01 Rating:

” Nu vreau să rezist și aș vrea să îi spun lucrul acesta. Mă aud gemând, ca un animal care scheaună și mă șochează, mă sperie. Am un plan, pe care aș vrea să i-l spun. Aș vrea să plec, fiindcă dor atunci aș putea fi alături de copilul meu. ”O carte frumoasă scrisă de o tânără scriitoare irlandeză…sincer, mi-a plăcut și o recomand oricui care vrea sa citească ceva ușor, plăcut și interesant. Cartea am găsit-o întâmplător, nefiind de niciun fel familiarizată cu celelalte romane ale autoarei, la fel de bune.
Este o carte care vorbește despre prietenie, despre familie, despre relații și pe unele locuri sunt strecurate și momente cu mult haz. Joyce este o tânără căsătorită de 10 ani cu un bărbat pentru care nu mai avea sentimente și la un moment dat, cade pe scări și pierde copilul pe care îl aștepta. După acest incident, tânăra ajunge în spital unde are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge.

” Privesc cei trei copii care se joacă pe podeaua salonului de spital, cu degețelele lor mici de la mâini și picioare, obrajii durdulii și buzele pline…”
În alt plan, un tânăr lector este convins de o doctoriță să doneze sânge. Joyce ajunge să primească chiar sângele lui Justin, însă nu primește doar lichidul vieții de la el, ci și amintirile și cunoștințele acestuia. Cei doi, după mai multe întâmplări ajung să se întâlnească față în față.

”Ajungeam în locurile în care erai și tu, cum a fost acolo, la salonul de coafură, sau la balet. Totul a fost doar o coincidență.”
Vă invit să citiți cartea pentru a vedea exact ce se întâmplă cu viața celor doi…este pur și simplu o carte fascinantă.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!