Recenzie Secretul scrisa de "Laura"Recenzie Secretul scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Secretul 45 lei *
Secretul 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Secretul
Autor (i): Rhonda Byrne
Laura Laura pe 2010-10-21 21:11:38 Rating:

Am aflat de Secret intamplator, am vazut filmul, nestiind ca o sa citesc si cartea. Filmul mi-a placut, cartea mi-e aproape de suflet!

Inainte sa cumpar cartea lunii, cineva mi-a zis ca nu merita sa dau banii pe carte, ca e o prostie si evident ca nu l-am ascultat :D pentru ca voiam sa o citesc!

Sa nu va ganditi nici macar o clipa ca simpla lectura a acestei carti va va schimba viata, pentru ca nu se va intampla asa. Secretul nu inseamna doar asta!

Da, marele SECRET este legea atractie si Universul ne ajuta la indeplinirea fiecarui gand, insa, dupa mine, mai e nevoie de ceva: sa ne dorim acel lucru in viata noastra si sa avem credinta ca se va indeplini!

Degeaba citim daca spunem "Vreau astaa, dar nu exista nici o sansa sa-l am!" Total gresit si eu faceam aceeasi greseala. Imi doream dar imediat ziceam NU are cum!

Citeste fiecare rand scris, gandesdte-te bine ce vrei si comporta-te ca si cum ai avea deja ceea ce-ti doresti! Fiecare gand pozitiv pe care-l ai apoi te va ajuta sa-ti implinesti dorinta!

Ai o dorinta? Poate deveni realitate! Imi doresc mult ceva si stiu ca nu pot primi nici de ziua mea, nici de sarbatori, insa stiu ca se va implini! De ce?

Am un secret! Acum il stii si tu! ;)Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!