Recenzie La medeleni, vol iii scrisa de "cassady"Recenzie La medeleni, vol iii scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: La medeleni, vol iii
Autor (i): Ionel Teodoreanu
cassady cassady pe 2013-01-31 12:14:25 Rating:

Ultimul volum din povestea medelenilor scrisa de Ionel Teodoreanu este din punctul meu de vedere mult mai complex si mult mai trist in acelasi timp. Deja ajunsi la maturitate, Olguta, Danut si Monica incearca sa-si gaseasca si sa-si urmeze drumul in viata. Olguta isi intalneste dragostea in persoana lui Vania, Danut incepe sa o observe pe Monica care nu mai e copila de alta data si a devenit o femeie superba. Povestea paraseste pentru o perioada granitele mosiei de la Medeleni prezxentandu-ne Iasiul de alta data prin intermediul lui Danut care incearca sa se afirme ca scriitor si Parisul de la inceput de secol prin intermediul celor doua fete Monica si Olguta. Apoi revenim la Medeleni, pentru ca totul incepe si se termina la Medeleni. Din pacate desi au plecat trei de acolo se vor mai intoarce doar doi....Olguta murind.
Este unul din acele romane pe care le-as citi de mii si mii de ori fara sa ma satur si pe care vi-l recomand din plin. Personal l-am citit si cand eram copil, si in liceu si mai apoi acum vreo cativa ani si de fiecare data am descoperit o alta fata a medelenilor.Comentarii

Anonim pe 07.12.2018 19:59:42

Cu ce personaj se aseamana Monica? Si din ce carte?


Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!