Recenzie Ciresarii (vol. 2) - castelul fetei in alb scrisa de "cassady"Recenzie Ciresarii (vol. 2) - castelul fetei in alb scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Ciresarii (vol. 2) - castelul fetei in alb
Autor (i): Constantin Chirita
cassady cassady pe 2013-01-25 22:20:39 Rating:

Castelul fetei in Lab este al doile volum din cele cinci ale seriei Ciresarii, care ii are ca personaje principale pe cei sapte prieteni de pe strada Ciresului: Tic, Maria, Lucia, Dan, Ionel, Victor, Ursu.
De data aceasta povestea se invarte in jurul prieteniei care se formeaza intre ei si Laura, o fata venita in vacanta la ei in oras si a aventurilor care iau nastere o data cu aceasta prietenie.
In momentul in care Laura este rapita Cireasarii dau adunarea, Victor fiind plecat in AUstria cu parintii si Ionel la mare, pentru a porni in cautarea fetei.
Aventurile se tin lant mai ales din momentul in care ei afla ca fata a fost dusa la Castelul Vulturilor si cauta sa ajunga si ei acolo.
Este o carte pe care nu poti s-o lasi din mana pana cand n-o termini si imi permit sa spun ca mi-a placut la fel de mult pe cat mi-au placut si cartile din seria lui Harry Potter si ma bucura ca avem carti pentru copii foarte bune scrise de autori romani.
Va recomand cu caldura s-o cititi pentru ca sunt sigura ca nu veti regreta.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!