Recenzie Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires scrisa de "cassady"Recenzie Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires 9.04 lei *
Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires 80 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Ciresarii (vol. 1) - cavalerii florii de cires
Autor (i): Constantin Chirita
cassady cassady pe 2013-01-25 17:22:10 Rating:

Ciresarii sunt prima serie romaneasca pe care am citit-o si pe care am savurat-o din plin este o serie plina de fantezie si de buna dispozitie, o serie a copilariei.
Cavalerii florii de cires este primul volum al seriei care ii are ca personaje pe Tic, Maria, Lucia, Dan, Victor, Ionel si Ursu. Numele de Ciresarii l-au capatat copii de la paznicul scolii, mos Timofte pentru ca locuiai pe strada Ciresului. In primul volum ni se prezinta expeditia copiilor la Pestera Neagra si peripetiile acestora de pe traseu. Copii se impart in doua echipe una care explora muntele si una car explora pestera. Personajul negativ este vanatorul Petrachescu care le creeaza copiilor o multime de probleme. Micutul Tic se ddovedeste a fi foarte curajos si reuseste sa pacaleasca vanatorul iar impreuna ciresarii il dau pe acesta pe mana calaretilor. Dupa toata aceasta peripetii copii ajung la cabana lui mos Vasile si a sotiei acesteia si se bucura de odihna si de grija acestora.
Este un roman placut, plin de actiune pe care l-am citit pe nerasuflate in copilarie si care va fi cu siguranta pe lista de lecturi a copiilor mei.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!