Recenzie D-l goe scrisa de "cassady"Recenzie D-l goe scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: D-l goe
Autor (i): Ion Luca Caragiale
cassady cassady pe 2013-01-25 14:59:40 Rating:

Sunt convinsa ca mai toti ati facut cunostinta la un anumit moment in viata cu Dl. Goe si aventurile lui in drumul spre Bucuresti cu cele trei dame.
Si acum, desi au trecut atatia ani de cand am citit aceasta schita, undeva prin clasele primare, ma amuz copios cand revin asupra operei lui Caragiale. Desi azi m-am intors asupra cartii din punctul de vedere al parintelui, undeva printre randurile amuzante si plinte de intamplari hazlii mai rade copilul de alta data.
Intamplarea este una tipica perioadei pe care o prezinta autorul, mama insotita de bunica si matusa se hotarasc sa ii faca o bucurie micutului Goe si il scot intr-o plimbare la oras cu trenul intr-o zi de sarbatoare. Goe care este un copil pus mereu pe sotii si poznas trage frana de urgenta a trenului, apare controlorul si de aici tot amuzamentul situatiei.
Din punctul meu de vedere este o schita pe care toti ar trebui s-o citim la un moment dat pentru ca este o lectie de viata in primul rand. Eu personal v-o recomand cu incredere.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!