Recenzie Crucea lui morrigan scrisa de "cassady"Recenzie Crucea lui morrigan scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Crucea lui morrigan 33.01 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Crucea lui morrigan
Autor (i): Nora Roberts
cassady cassady pe 2013-01-21 20:08:23 Rating:

Crucea lui Morrigan este primul volum din trilogia cercului scrisa de Nora Roberts. Nu sunt fan al cartilor fantasy cu vampiri si tot tacamul dar la vremea cand am citit aceasta serie nu incepuse nebunia aceasta in materie de carti fantasy si mi s-a parut o serie cu un subiect inedit si interesant.
Fiecare carte se roteste in jurul unui cuplu, cele trei fiind cele destinate sa salveze Geallul un taram mitic de demult, de dominatia vampirilor.
Aceasta este cartea dedicata iubirii care se naste intre primii doi membri ai cercului pe care il formeaza zeita morrigan si anume magicianul Hoyt si vrajitoarea Glenna. Pe masura ce actiunea inainteaza aflam ca o parte dintre membrii cercului invitati de zeita sunt rude si in realitate, Larkin si Moira sunt veri, Cian si Hoyt sunt frati. Asta face ca relatiile sa fie cu atat mai stranse si mai apropiate intre ei. Este o serie pe care am citit-o cu placere si pe care v-o recomand, mai ales daca sunteti fani fantasy dar si daca nu sunteti cum e cazul meu, tot veti fi placut surprinsi.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!