Recenzie Valea tacerii scrisa de "cassady"Recenzie Valea tacerii scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Valea tacerii 32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Valea tacerii
Autor (i): Nora Roberts
cassady cassady pe 2013-01-16 20:48:19 Rating:

Valea Tacerii este al 3-lea volum din trilogia cercului scrisa de Nora Roberts. Nu sunt fan al cartilor fantasy cu vampiri si tot tacamul dar la vremea cand am citit aceasta serie nu incepuse nebunia aceasta in materie de carti fantasy si mi s-a parut o serie cu un subiect inedit si interesant.
Fiecare carte se roteste in jurul unui cuplu, cele trei fiind cele destinate sa salveze Geallul un taram mitic de demult, de dominatia vampirilor.
Aceasta este cartea dedicata iubirii dintre Cian un vampir reformat care nu ucide oameni, un soi de Angel din Buffy, Spaima Vampirilor si al reginei Geallului, Moira, dar si confruntarea finala dintre oameni si vampiri. Sunt doua personaje foarte interesante si foarte aparte. La final dupa ce se termina batalia cei care au plecat din timpurile noastre se intorc de unde au plecat, printre care si Cian, Moira ramanand sa-si conduca poporul dar au parte de o surpriza din partea zeitei care-i proteja, surpriza pe care va las s-o aflati singuri. Este o serie pe care am citit-o cu placere si pe care v-o recomand, mai ales daca sunteti fani fantasy dar si daca nu sunteti cum e cazul meu, tot veti fi placut surprinsi.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!