Recenzie Academia vampirilor scrisa de "cassady"Recenzie Academia vampirilor scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Academia vampirilor 6.35 lei *
Academia vampirilor 23.11 lei *
Academia vampirilor 26.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Academia vampirilor
Autor (i): Richelle Mead
cassady cassady pe 2013-01-15 19:57:09 Rating:

Probabil este o carte de care te bucuri la o anumita varsta dar personal nu am ramas impresionata de Academia Vampirilor. Este o carte bunicica dar nu extraordinara, nu e genul de carte pe care cu siguranta ai reciti-o odata terminata.
Din punctul meu de vedere este mai mult un soi de carte de istorie si genealogie a vampirilor, foarte multa descriere pentru a aduce la cunostinta cititorului tipurile si genurile vampirilor: vampiri, dhampiri, strigoi. Apoi mai baga si vreo cateva fantome si ceva farmece si este un amalgam. Sunt foarte multe personaje si prea putina actiune. Se merge foarte mult pe analiza relatiei dintre Rose si Lisa la nivel psihologic, adica daca vroiam sa citesc o carte de psihologie cautam ceva in domeniu.
Mi-as fi dorit sa se acorde mai mult interes conflictelor dintre vampiri decat istoriei acestora. Dimitri mi se pare ca este un personaj prea supraevaluat, din punctul meu de vedere este pur si simplu un nehotarat, o persoana care nu stie cu exactitate ce vrea de la viata, iar relatia dintre el si Rose ma duce cu gandul la un soi de Lolita vampireasca.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!