Recenzie Ritualul (cercul secret 1) scrisa de "Katherine"Recenzie Ritualul (cercul secret 1) scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Ritualul (cercul secret 1)
Autor (i): L. J. Smith
Katherine Katherine pe 2013-01-13 10:45:26 Rating:

Povestea incepe astfel: Cassie este ademenita in micul orasel New Salem, datorita bunicii ei care are probleme cu sanatatea.

Ca in orice scoala, exista grupuri. Cassie ravneste sa faca parte dintr-un grup de adolescenti care fac legea in liceu.

Afla pe parcurs ca grupul in care a intrat, este un cerc de adolescenti cu puteri magice, iar ea este al 12 lea membru din grup.

Pe langa sa faca fata puterilor noi descoperite, trebuie sa se descurce si cu Faye care a fost de la inceput impotriva ei, si cu noua dragoste pentru Adam, care este iubitul Dianei, conducatoarea sabatului.

Dar Cassie si Adam se cunosc de pe plaja de la Cape Cod, unde Cassie il ajuta sa fuga de niste baieti rai, iar el in semn de multumire ii daruieste o piatra numita caceldonie.

Aceasta "aventura" v-a interveni in relatia perfecta a Dianei cu Adam?Va reusi Cassie sa tina uite sentimentele pentru Adam ce au izvorat pe plaja? O va invinge ea pe Faye?
Toate acestea le veti descoperii citind acest volum.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!