Recenzie Invocarea (fortele raului absolut, vol. 1) scrisa de "Katherine"Recenzie Invocarea (fortele raului absolut, vol. 1) scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Invocarea (fortele raului absolut, vol. 1)
Autor (i): Kelley Armstrong
Katherine Katherine pe 2013-01-12 20:03:05 Rating:

Chloe este o adolescenta normala care se confrunta cu schimbarile adolescentei. "Normala" pana vede prima ei stafie, la scoala.

Visele ei groaznice in legatura cu pivnita se adeveresc si incepe sa faca legatura cu situatie ei din prezent. Este dusa la sanatoriul Lyle pentru a fi "vindecata". Aici intalneste pe cei doi frati Derek si Simon, iar totul i-a o intorsatura ciudata.

Daca la prima vedere sanatoriul pare un refugiu pentru adolescentii cu tulburari mentale aflam pe parcursul cartii ca defapt este"un loc special" pentru cei care poseda puteri supranaturale.
Sanatoriul are un trecut misterios, iar Chloe impreuna cu prietenii sai trebuie sa afle secretele ce bantuie prin imprejur pentru a putea supravietuii.

O carte care este combinatie dintre actiune, fantasy si dragostea din adolescenta.

Seria este o dovadă a talentului autoarei,fiecare pagina o veti citi cu sufletul la gura.

Personajele sunt bine conturate, iar acest volum cere cu siguranta continuarea seriei.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!