Recenzie Aventurile lui tom sawyer scrisa de "biarox84"Recenzie Aventurile lui tom sawyer scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Aventurile lui tom sawyer 4 lei *
Aventurile lui tom sawyer 4.5 lei *
Aventurile lui tom sawyer 6.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Aventurile lui tom sawyer
Autor (i): Mark Twain
biarox84 biarox84 pe 2013-01-08 17:12:47 Rating:

Printre alte carti frumoase care isi aveau loc pe raftul meu preferat din biblioteca, aceasta sta la mare cinste printre amintirile mele cele mai de pret din copilarie.
Recomand aceasta lectura din tot sufletul si chiar daca nu e o carte tocmai 'subtire' merita din plin efortul.
Pacat ca putini copii acum mai pretuiesc cititul si cartile frumoase, cand atatea alte tentatii le iau incet, incet locul.
Eram copil cand am prins-o in mana si nu i-am mai dat drumul pana nu am ajuns la ultimul rand. Visam cu ochii deschisi la toate nebuniile facute de Tom Sawyer, personajul principal si de prietenul acestuia Huckleberry Finn, savurand pe rand micile lor bucurii, micile lor victorii sau traind suferind pedespsele aplicate lor.
Printre placerile nevinovate gen pescuit, schimb de maruntisuri, jocuri de-a piratii, se strecoara insa si pozne mai mari, care le pun viata in pericol si ii fac pe cei dragi din jur sa tremure de grija lor. Impreuna intra in diverse incurcaturi, care din care mai mari, din care ies insa cu fata curata, speriati cat sa nu le mai trebuiasca astfel de aventuri periculoare, insa teferi.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!