Recenzie Secretul scrisa de "Eruvia"Recenzie Secretul scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Secretul 45 lei *
Secretul 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Secretul
Autor (i): Rhonda Byrne
Eruvia Eruvia pe 2013-01-04 15:06:50 Rating:

"Precum este deasupra, la fel si dedesupt. Cum este in interior, la fel si in afara." - Placuta de smarald, circa 3000 i. Hr.
O lectura usoara si placuta, dar nu pot spune ca m-a incantat de la prima pagina. A fost o carte recomandata de un prieten foarte bun si cu multe carti la activ, am zis ca voi incerca. Mi-a placut repartizarea cartii pe capitole, iar la finalul fiecarui capitol gasim 5-6 idei principale din respectivul capitol.
Cartea aceasta poarta un secret. Ce este acest secret, va intrebati? Nimic altceva decat legea atractiei. Da, ati citit bine. Ce presupune aceasta lege a atractiei? Ca oamenii sunt asemanatori unui magnet urias, trebuie doar sa apasam pe butonul de pornire. Tot ce ne-am dorit vreodata poate deveni realitate, trebuie doar sa credem cu adevarat, fara a sta pe ganduri sau a aduce ganduri negative, ca e prea mult sau ca e imposibil. Totul e posibil, trebuie doar sa credem.
Poate sunt doar eu, dar simt ca aceasta carte ne induce o gandire pozitiva, nici un gand negativist nu e ingaduit, nu ramane nici un pesimist dupa ce citim cartea.
Gandurile pozitive atrag actiuni pozitive. Putem face orice, trebuie doar sa vrem destul de mult. La fel cum imi zicea cineva, daca te gandesti ca toate lucrurile negative ti se intampla doar tie, asta ti se va si intampla. Gandeste si tu pozitiv. Deci, asta va zic si eu voua: ganditi pozitiv!
"Legea atractiei a existat de la inceputurile timpului. A fost intotdeauna si va fi intotdeauna."Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!