Recenzie Indicii anatomice (crime scene 15) scrisa de "cassady"Recenzie Indicii anatomice (crime scene 15) scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Indicii anatomice (crime scene 15) 16.5 lei *
Indicii anatomice (crime scene 15) 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Indicii anatomice (crime scene 15)
Autor (i): Oana Stoica Mujea
cassady cassady pe 2013-01-03 17:38:25 Rating:

Am descoperit-o pe Oana Stoica Mujea intamplator pe un blog literar si am fost curioasa s-o citesc in primul rand pentru ca in afara de Rodica Ojog Brasoveanu nu mai stiam alta scriitoare romana de carti politiste. Asa ca mi-am comandat primele doua carti scrise de ea, prezenta si Parfumul Vaduvei Negre si pe bune am ramas impresionata intr-un mod placut de ceea ce am citit.
Ileana Stireanu, personajul principal este atipica, plina de fobii si foarte inteligenta, sperge cu desavarsire tiparul personajului tipic feminin romanesc.
In urma pierderii iubitului in fata unui criminal dar si ca urmare a provenientei dintr-o familie disfunctionala, mama nebuna si tatal incapabil sa realizeze ce influenta are aceasta asupra copilului, Ileana se izoleaza in apartamentul ei colaborand cu politia atunci cand i se cere ajutorul dar doar din interiorul casei. Cand in Baia Mare isi face sesizata prezenta un foarte ciudat criminal care lasa in diverse locuri parti din corpul victimei este solicitata la datorie. Pentru a putea sa desfasoare bine ancheta este nevoita sa se bazeze pe sprijinul unei jurnaliste locale cu care se potriveste cam in genul apei cu uleiul dar cu care in final face o echipa minunata. Ca sa pigmenteze putin actiunea, intre Iolanda si unul dintre suspectie se infiripa o relatia amoroasa, acesta fiind cel care reuseste in final s-o scoata din inchisoarea propriei locuinte.
Mult imi place si tehnica de marketing a celor de la Tritonic care isi promoveaza scriitorii transformandu-i in personaje prin cartile celorlati autori promovati, exemplu fiind Bogdan Hrib pe care il regasim ca personaj in Indicii Anatomice. Eu va recomand cartea si abia astept sa citesc noile capodopere ale Oanei Stoica Mujea.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!