Recenzie Minciuna scrisa de "Sory_Luciano"Recenzie Minciuna scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Minciuna 0 lei *
Minciuna 3 lei *
Minciuna 6 lei *
Minciuna 16.1 lei *
Minciuna 17.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Minciuna
Autor (i): Andrew Wilson
Sory_Luciano Sory_Luciano pe 2012-12-18 13:45:49 Rating:

E o carte cu și despre scriitori. Exact asta m-a convins să o cumpăr și să îmi doresc să o citesc. Apoi a mai fost faptul că personajul principal e proaspăt absolvent de facultate și își dorește să scrie un roman, ca și mine. Dar mai bine să vă spun puțin din poveste ca să vă fac curioși.
Britanicul Adam Woods, după ce a finalizat o facultate în Istoria Artei, în ciuda tatălui său care îți dorea pentru el o pregătire cu mai multe foloase materiale, pleacă la veneția pentru a fi profesor de engleză unui puști răsfățat și de bani gata. Stupoare! Puștiul răsfățat și de bani gata a făcut-o lată, lăsându-și iubita însărcinată, drept urmare este expediat de părinți la New York.
Cum e clar că lui Adam nu i-a picat prea bine această veste, familia Gondolini îl trimite spre un alt post și anume de asistent personal al unui bătrân și izolat scriitor, Gordon Crace. Ceea ce găsește în casa bătrânului e demn de emisiunea aceea „Curat-murdar”. Printre alte treburi se numără și sortarea corespondenței, moment în care Adam descoperă niște scrisori ce-l pun pe gânduri și îi dau strălucita (sau nu) idée de a scrie biografia bătrânului Gordon Crace, celebru pentru singurul lui roman Societatea de dezbateri. Pornind în căutarea informațiilor despre trecutul lui Crace, Adam descoperă ceva uluitor despre fostul chiriaș al lui Gordon; mai mult, toată această vânătoare de informații cu scopul de a obține faimă, îl transformă pe Adam într-un personaj pe care nu-l mai recunoaștem. Adam va face lucruri îngrozitoare doar pentru a pune mâna pe niște informații vitale și pe un manuscris, al lui Crace, încă nepublicat.
Cum se va finaliza povestea și mai ales, de ce acest titlu, trebuie neapărat să vă las pe voi să descoperiți; nu m-aș ierta niciodată dacă v-aș răpi acest privilegiu  E o carte extraordinar de bună, una cum nu ați mai citit de mult. Nu vă recomand să o ratați.
Lecturi plăcute!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!