Recenzie Dieta iubitoarelor de ciocolata scrisa de "MissValery"Recenzie Dieta iubitoarelor de ciocolata scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dieta iubitoarelor de ciocolata 17.9 lei *
Dieta iubitoarelor de ciocolata 23.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Dieta iubitoarelor de ciocolata
Autor (i): Carole Matthews
MissValery MissValery pe 2012-10-22 23:09:09 Rating:

Cele patru prietene s-au intors (cu tot cu apetitul lor insatiabil pentru ciocolata)! Nu pot spune ca era necesara o continuare, dar asta nu inseamna ca am citit-o cu mai putina placere.

Si de aceasta data, incurcaturile in care intra cele patru eroine capata proportii telenovelistice: Marcus re-apare in scena, spasit, dispus sa se lase (din nou) de inselat si sa incerce sa o recupereze pe Lucy. Pe Lucy, la finalul primei carti o lasasem fericita si indragostita de cuceritul ei sef, Aiden Holby. Sa nu uitam insa ca Aidan este in Australia, singur (desi camera web pare sa sugereze altceva).

Nadia este dispusa sa isi refaca familia si sa ii mai dea o sansa sotului pasionat de jocurile de noroc. La urma urmei, acesta chiar pare ca a facut progrese si ca a reusit sa treaca peste aceasta obsesie. Sau, cel putin, a invatat sa stearga urmele.

Autumn a descoperit dragostea adevarata, desi alesul inimii ei nu este tocmai pe placul aristocraticei sale familii. Problema cea mare este insa nu daca va fi acceptat el de familie, ci daca Addison va putea sa ii accepte familia, mai ales cand din aceasta face parte si un dependent de droguri si de atentia lui Autumn. De fapt, din cauza lui Richard vom avea parte de de cea mai memorabila scena din roman, care implica trafic de droguri si... rochii de nunta.

Chantal afla ca este insarcinata si profita de aceasta ocazie ca sa se impace cu sotul ei, chiar daca nu stie cu certitudine al cui este copilul pe care il asteapta. Dar si Ted, la randul sau, are propriile secrete.

Finalul, daca n-ar fi unul fericit, ar stirbi din farmecul lecturii. Nu este cazul insa, asa ca va puteti bucura de aceasta carte in cel mai pur chick lit, de la primele pana la (mai ales) ultimele pagini. Si nu ar strica sa aveti o ciocolata la indemana - si pe parcursul lecturii si, asa, in general.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!