Recenzie 12 luni scrisa de "MissValery"Recenzie 12 luni scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
12 luni 14 lei *
12 luni 15.39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: 12 luni
Autor (i): Biba Merlo
MissValery MissValery pe 2012-04-26 23:16:29 Rating:

12 luni, 12 povesti, 12 barbati si 12 tipuri de vin. Toate sunt cuprinse in aceasta carticica de numai 120 de pagini, care reuseste totusi sa suprinda dintre cele mai diverse aspecte ale vietii. Povestile, desi diferite, au un punct comun: personajele masculine sunt asemuite, ingenios, cu cate un soi de vin.

Fiecare luna din an vine cu propria poveste, pe alocuri trista si melancolica, dar cu speranta itindu-si mereu capul. Nu exista finaluri triste sau fericite. De fapt, nu exista finaluri, doar sansa unor noi inceputuri. Biba Merlo ne lasa sa ne alegem fiecare cum continua povestile in toate celelalte 11 luni din an si mai departe.

Da, se citeste foarte repede aceasta carte. 12 luni trec intr-o jumatate de ora (posibil mai mult daca doriti sa va insotiti lectura de un pahar de vin... sau mai multe). Sa nu credeti insa ca aceasta carte instiga la bautura. Singurul lucru care i se poate imputa este numarul mic de pagini.

Jeff, Anghelos, Hector, Saro, Albert, Marco, Dede, Sylvester, Adamo, Andrew, sunt reprezentanti ai unor tipologii masculine pe care le veti recunoaste si care va vor face fie sa zambiti amar, fie sa zambiti pur si simplu. Indiferent in ce categorie se incadreaza zambetul, Biba Merlo ne atrage atentia, la sfarsit de decembrie si de carte, asupra vinului pe care nu l-am gustat inca si care se traieste, se experimenteaza, se gusta, se bea si se consuma pana la capat. Exact ca viata.

Si inchei, in aceeasi nota ca si autoarea, cu spusele lui Paracelsus: "Cine crede ca toate fructele se coc odata cu capsunile, nu stie nimic despre struguri".Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!