Recenzie Cadoul scrisa de "MissValery"Recenzie Cadoul scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cadoul 16.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Cadoul
Autor (i): Cecelia Ahern
MissValery MissValery pe 2012-01-31 09:42:40 Rating:

Cadoul, de Cecelia Ahern, chiar a fost ca un cadou pentru mine. Si spun asta nu pentru ca as fi primit cartea de la cineva, ci datorita starii de bine pe care mi-a indus-o, exact ca un cadou.

Mesajul este unul vechi de cand lumea, ni s-a tot spus ca timpul este pretios si ca nu il putem intoarce inapoi, dar, cu toate acestea, ne aducem aminte cand este prea tarziu. Ne traim viata de parca am avea tot timpul din lume, ne agitam pentru lucruri minore, superficiale, iar cand vine vorba despre lucrurile cu adevarat importante ne comportam de parca ni se cuvin.

De cate ori nu am vrut sa ne dedublam ca sa putem fi in doua locuri in acelasi timp? De cate ori nu i-am ignorat pe cei dragi in alergatura noastra dupa un castig mai mare? Cati dintre noi nu am devenit niste roboti care nu stiu altceva in afara de drumul dintre birou si casa, timpul petrecut in primul, din pacate, depasind cu mult orele numarate petrecute acasa.

Lou Suffern exact asta este: un robot, foarte eficient ce-i drept, dar tot un robot. Desi casatorit cu o femeia vietii lui si tata a doi copilasi adorabili, Lou este infinit mai dedicat slujbei sale, vanand incontinuu o promovare. Aventurile (de o noapte sau mai multe) nu ii sunt straine, in schimb, numarul pe care fetita lui il poarta la pantofi sau data nasterii tatalui sau sunt un mister total pentru el.

Noroc insa cu Gabe, care reuseste sa ii faca cel mai frumos cadou de Craciun. Mai multe nu va spun, pentru ca trebuie sa va faceti timp si sa cititi aceasta carte. Nu va pot oferi timp, dar poate ca dupa ce veti intoarce ultima pagina a cartii vi-l veti oferi singuri.

Recenzia face parte din campania vALLuntar initiata de Grupul Editorial ALL.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!