Recenzie Asasin la feminin scrisa de "Laura"Recenzie Asasin la feminin scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Asasin la feminin 24 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Asasin la feminin
Autor (i): Monica Ramirez
Laura Laura pe 2011-11-17 12:20:37 Rating:

Asasin la feminin- cartea care nu se lasă povestită!

În momentul în care am avut cartea în mâini, urma să o citesc în scurt timp, mi-am arucat ochii pe copertă. Imaginea şi mesajul "Roman bazat pe fapte reale", mi-au dat acea mare nerăbdare, acel impuls de a deschide cartea în secunda următoare pentru a mă cufunda în lectură.

Las putin pe margine elementele de culise si revin la carte.

La o prima vedere m-au speriat cele 407 pagini, dar imediat ce am deschis romanul, am patruns de fapt, intr-o lume necunoscuta mine.Nici nu stiam la ce anume sa ma astept. Am inceput destul de stangaci, dar in momentul in care "m-a prins" cu adevarat, cartea Asasin la feminin, a devenit prietena mea cea mai buna, cea de care nu m-am mai despartit usor.

Cand am spus ca acest roman, care intre timp, a devenit unul drag sufletului meu, nu se lasa povestit, nu am exagerat cu nimic si nici nu m-am folosit de aceasta insiruire de cuvinte, aranjate frumos, ca sunt eu cineva. Nu as putea si nici nu as vrea sa divulg, ceva care v-ar rapi bucuria de a citi. Ma voi folosi de cuvinte pentru a va asigura ca mesajul (mai sus amintit) si coperta nu sunt singurele aspecte persuasive ale acestui roman.

Pana si numele personajelor centrale, Alex si Alina, mi-au placut foarte tare. Am avut mereu senzatia ca nici o alta varianta nu s-ar fi potrivit mai bine ca cele pentru care am stat cu sufletul la gura pana la final.

Asasin la feminin contureaza o lume dura, plina de neprevazut!

Alex, a avut de ales intre a fi muri sau a fi salvat de la moarte. Din acel moment, nu a mai avut control asupra propriei vieti. S-a incapatanat sa reziste in fata unor situatii extreme, a indurat numeroase dureri fizice (dar mai ales psihice) si cu fiecare lovitura devenea alt om. Alt Alex, lipsit de sentimente, nepasator, inuman, intr-un cuvant omul potrivit pentru SSO; dupa lectii dure, dupa rezultatele avute si mult dorite de organizatie, Alex este pus in fata unei noi provocari.

Alina Marinescu, ii schimba viata total lui Alex, chiar daca a invatat ani la rand sa-si reprime sentimentele. Desi se simte mintita si tradata, isi lasa sufletul in mainile barbatului de care s-a indragostit nebuneste. Isi impune sa-l urasca pe Alex, dar totusi, inima ei il vrea.Nimic din ce se imtampla in jurul celor doi, nu le-ar putea permite sa-si dea frau liber sentimentelor ce ii unesc, dar totusi Alex cedeaza ispitei si o iubeste pe Alina cu pasiunea unui om flamand de iubire. Cedeaza si se transforma, renuntand la zidul pus, cu buna stiinta intre el si Alina, permitandu-si sa simta, sa traiasca, sa se lase purtat de propriile sentimente; pe care le-a avut dar si le-a reprimat din dorinta de a nu parea slab in fata tentatiilor.

Nu de putine ori, Alex si Alina isi risca viata in misiuni ce-ti traie respiratia, insa, ca si echipa, traiesc intens fiecare clipa, dar niciodata nu au renuntat si nu s-au dat in laturi de la nimic, oricat de periculos ar fi fost, chiar cu pretul propriilor vieti. O astfel de misiune, le ofeara sansa se paraseasca lumea care i-a adus impreuna.Cartea Asasin la feminin, de Monica Ramirez iti umple fiecare secunda, iti umple viata de sentimente chiar si contradictorii. Nu poti sa nu traiesti intens fiecare pagina pe care o citesti cu sufletul la gura; iti este imposibil sa nu-i iubesti si urasti deopotriva pe Alex si Alina; iti vei dori sa nu intorci ultima pagina a cartii; vei ramane cu sentimentul ca multe povesti ale simpaticilor asasini au ramas nespuse - pentru asta ai continuarea, Identitati Secrete. Dincolo de invizibil-Abia când am hotărât să nu încep altă carte, ci doar Asasin la feminin, am putut să mă bucur cu adevărat de cadoul primit de la Monica Ramirez.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!