Recenzie Academia vampirilor scrisa de "Vero234"Recenzie Academia vampirilor scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Academia vampirilor 6.35 lei *
Academia vampirilor 23.11 lei *
Academia vampirilor 26.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Academia vampirilor
Autor (i): Richelle Mead
Vero234 Vero234 pe 2011-07-29 23:12:21 Rating:

Cartea despre care am ales sa vorbesc astazi se numeste Academia Vampirilor,este scrisa de Richelle Mead si este tare rau de tot.:D
Am fost foarte surprinsa de aceasta carte.Credeam ca n-o sa ma impresioneze cu nimic,ca e doar o alta carte cu vampirasi care fug de colo colo si musca tinere frumoase.Ei bine,nu e deloc asa.Romanul este chiar matur,cu intorsaturi de situatie radicale,si multe secrete care ne intriga.

Si acum sa va spun putin despre actiunea romanului.Rose Hathaway ,o fata dhampir(o rasa jumatate vampir jumatate oameni cu datoria de ai proteja pe moroi-vampirii vii de strigoi-cei morti si rai …..sper ca ati inteles)este gardianul Lissei Dragomir,printesa moroi.Povestea incepe cu capturarea celor doua si aducerea lor cu forta inapoi la academie.In prima jumatate a romanului nu stim aproape nimic despre cele doua,iar secretele nu inceteaza sa ne intrige,in ciuda faptului ca este narat la persoana I.

Incet incet,descoperim tot adevarul ,pe care nu il voi dezvalui.Aflam de ce fetele au fugit,ce este cu animalele moarte din camera Lissei, cine e misteriosul( si chipesul)Christian Ozera-printul moroi cu parinti strigoi + cei cu rusul Dimitri (al doliea gardian al Lissei).

Aceasta carte este o calatorie in ierarhia vampirilor plina de nedreptati ,revolte ,secrete medievale si Sfinti nebuni.

Inchei prin a va spune ca daca descrierea citita pe coperta cartii vi se pare aiurea(cu toate acele rase de vampir) nu va puteti insela mai tare.Universul din Academia Vampirilor este descris cu argumente logice de autoare,ceea ce il face perfect credibil,iar aceste rase de vampiri au fiecare rostul ei in ciclul vietii.

Dragi impatimiti ai celor cu coltisori ,puneti manuta cat mai repede pe aceasta carticica.Nu veti regreta !!!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!