Recenzie Ritualul (cercul secret 1) scrisa de "Bianca2b"Recenzie Ritualul (cercul secret 1) scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Ritualul (cercul secret 1)
Autor (i): L. J. Smith
Bianca2b Bianca2b pe 2011-07-27 19:31:33 Rating:

Hm..nu prea stiu ce sa zic despre aceasta carte…pentru ca m-a lasat cu gura cascata.Mi-a placut la nebunie!
Am inceput sa citesc cartea pe la 9 si la ora 14 deja schimbam impresii despre carte.N-am mai citit niciodata o carte atat de repede.Nici macar Twilight nu am mai citit atat de repede.Pur si simplu eram fermecata .Nu puteam sa o las din mana.
Eu nu ma asteptam sa fie mai buna ca Jurnalele Vampirilor .Am zis ca este scrisa de aceeasi autoare si am crezut ca are acelasi stil de a scrie.Dar nu a fost asa…Cercul secret mi-a placut mai mult decat Jurnalele Vampirilor.Povestea,personajele,coperta,totul este fantastic.Si atmosfera din carte este altfel decat atmosfera din Jurnalele Vampirilor.Cartea aceasta este si mai profunda decat Jurnalele Vampirilor.Ma simt mai apropiata de Cassie si simt ca o cunosc mai bine decat o cunosc pe Elena.Cine stie,poate e doar parerea mea.
In aceasta carte,L.J. Smith imbina mai multe ingrediente:dragoste,fantasy,amuzament,rivalitate.Toate aceste ingrediente si inca cateva fac aceasta carte atat de buna.
Aflata intr-o mica “vacanta” in Cape Cod (un loc pe care,fie vorba intre noi,il uraste) ,Cassie il cunoaste pe plaja pe misteriosul si frumosul baiat,stapan al unui catel.Desi au schimbat doar cateva cuvinte,Cassie se simte legata de acesta si ajunge sa se indragosteasca de el.
Dar,la scurt timp dupa aceasta intalnire,Cassie se muta la bunica ei in New Salem.Fata de California,New Salem este minuscul si tot timpul mohorat(in viziunea ei).Ajunsa la liceu,isi si face dusmani:pe frumoasa Faye.(pe care o hm..ador. )Faye ii face viata un calvar in liceu.Pana cand apare Diana,un “inger”,si se impreiteneste cu ea.Cassie se simte ciudat de legata de Diana.
Incetul cu incetul,Diana o integreaza pe Cassie in clubul ei (din care face parte si Faye).Cassie se simte legata de toti..ceea ce i se pare ciudat.
Mai tarziu,Cassie va afla un adevar socant.Vreti sa aflati secretul?Vreti sa stiti si celelalte aventuri ale lui Cassie?Cititi aceasta carte minunata si alfati.
In curand,CW va produce si un serial bazat pe aceasta serie.Eu de-abia astept sa il vad.Am vazut un mic trailer(pe care il aveti mai jos) si mi se pare superb.Cred ca cei de la CW vor face aceeasi treaba buna cu Cercul secret cum au facut si cu Jurnalele Vampirilor.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!