Recenzie Ma numesc salma scrisa de "Laura"Recenzie Ma numesc salma scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ma numesc salma 30.72 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Ma numesc salma
Autor (i): Fadia Faqir
Laura Laura pe 2010-08-03 22:00:45 Rating:

Am inceput cu greu aceasta carte, influentata fiid si de numarul mare de paginu pe care le are, insa daca nu ma decideam, pierdeam o carte minunata!

Mi-a placut mereu povestile care pun accent pe religia altor popoare, in special cea musulmana, astefel, cartea asta m-a prins din secunda doi si cu greu am mai putut-o lasa din mana.

Salma, o tanara musulmana este obligata sa see casatoreasca cu un barbat ales de familie si paraseste orasul natal cu frica de necunoscut si de barbatul ei.

Nu e fericita dar macar linistita pana in noaptea cand sotul apare si isi cere drepturile de sot, noapte in care este conceput primul copil.

Sufera si mai mult cand cel care ii era sot mai aduce in casa o tanara copila, o a doua nevasta, supusa si ea chinurilor si batailor.

Cele doua ajung sa devina aliate, ba mai mult, a doua sotie isi omoara barbatul pentru a o scapa de chin pe biata Salma, care vrea cu orice pret sa se intoarca la familie.

Aceasta dorinta a ei insa o plateste scump, cu propria viata. O carte, dura, cutremuratoare, care-ti da fiori, dar care este atat de frumoasa!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!