Recenzie Despre dragoste si alti demoni scrisa de "andres"Recenzie Despre dragoste si alti demoni scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Despre dragoste si alti demoni 23.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Despre dragoste si alti demoni
Autor (i): Gabriel Garcia Marquez
andres andres pe 2010-08-03 21:38:23 Rating:

“Incerca sa il faca sa isi schimbe gandul. Ii spuse ca dragostea era un sentiment impotriva naturii, candamnand doi necunoscuti la o dependenta meschina si nesanatoasa, cu atat mai efemera, cu cat e mai intensa.”

Departe de a fi o carte exceptionala, “Despre dragoste si alti demoni” scrisa de Gabriel Garcia Marquez este exact cartea la care ma asteptam. Povestea simpla si totusi complicata a iubirii ce se aprinde din nimic si a demonilor ce vin odata cu ea. Demoni care aduc si sfarsitul unui vis. De ce se ajunge ca nebunia sa se intrepatrunda cu dragostea? De ce iubirea este cea care invinge barierele credintei si alunga demonii necredintei? Cum reuseste sa aduca fericire chiar si in locurile cele mai intunecate?… Sunt doar cateva intrebari la care autorul raspunde prin intermediul unei povesti tragice.

Cand un legamant e incalcat sunt sanse foarte mici ca tragediile sa nu apara… Iar cand dragostea e prezenta nimic nu mai conteaza atat de mult. Cate sanse sunt sa gasesti intr-o viata acea persoana care sa te schimbe? Cate sanse sunt sa te descoperi pe tine, cu totul altul prin ochii altei persoane?

Dragostea nu vine niciodata singura, vine cu demonii ei pe care, vrem sau nu, trebuie sa ii infrutam. Uneori reusim, alteori nu! De cele mai multe ori ei sunt amagirea care nu ne lasa sa vedem clar. Insa cred ca ma indepartez de subiect…

“Despre dragoste si alti demoni” - o carte de citit. Nu schimba viata sau modul de a gandi. E o alta poveste. A Sierrei Maria de Todos Los Angeles.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!