Recenzie Imaginea din oglinda scrisa de "o9iubire"Recenzie Imaginea din oglinda scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Imaginea din oglinda 16 lei *
Imaginea din oglinda 19.68 lei *
Imaginea din oglinda 29.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Imaginea din oglinda
Autor (i): Sandra Brown
o9iubire o9iubire pe 2011-06-03 12:48:55 Rating:

Pe parcursul a peste 400 de pagini am trait o poveste care mi-a captat toata atentia, datorita celebrei Sandra Brown care modeleaza cu varful penitei o lume in care multe persoane se regasesc, ori isi doresc sa se suprapuna cu unele personaje fascinante.

“Imaginea din oglinda” este romanul care poate fi privit din cele mai multe perspective.
Pe rand, poate fi drama fetitei care este traumatizata de accidentul de avion, unde isi pierde mama, este bantuita pe urma de cosmaruri din care se trezeste plangand si strigand, pe de alta parte poate fi povestea barbatului care isi doreste sa ajunga senator, dar nu asculta sfaturile nimanui ci se increde doar in puterile lui, poate fi povestea criminalului care desfasoara un intreg proces prin care sa-si anihileze victima.

Personal, am perceput acest roman ca fiind durerea femeii care isi pierde identitatea din pricina numeroaselor leziuni ale fetei, durerea ei fiind nemarginita cand plasticianul chirurg ii reda fata altei femei, ea neputand sa faca nimic pentru a schimba faptele. Terorizata de ceea ce i se intampla, se hotaraste ca e mai bine sa pastreze secretul ca ea nu este de fapt ceea ce pare, doar pentru a-l putea apara pe Tate, de care se indragosteste din primele clipe cand il vede, cand il aude cum o incurajeaza pe patul de spital.
Avery, cu noul nume Carole, lupta pentru barbatul iubit, desi acesta o jigneste sau se poarta indiferent cu el, dar totusi, in unele momente cand sunt singuri reuseste sa-l starneasca pe asa-numitul sot al ei si i se daruieste complet.

Inainte cu o zi de alegerile la care Tate participa pentru a ocupa scaunul de senator, o desconspira pe Avery iar reactiile lui o fac pe femeie sa se simta ultimul om de pe pamant. Nu vrea sa-si distruga de pe acum cariera politica, asadar ii ascunde adevarata identitate pana dupa momentul aflarii noului senator al Texasului.

Condusa de intuitie si de profunda iubire ce i-o poarta barbatului, Avery ii desconspira pe cei care vor sa-l vada mort pe cel care acum este sotul ei.

Finalul cartii este putin grotesc, fiindca au loc tentative de omor si crime, dar cel mai frumos lucru intre atatea nenorociri este faptul ca Tate recunoaste ca o iubeste pe Avery cea cu chipul raposatei lui sotii.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!