Recenzie Cele mai frumoase iubiri scrisa de "Laura"Recenzie Cele mai frumoase iubiri scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Numele cartii: Cele mai frumoase iubiri
Autor (i): Alice Nastase Buciuta
Laura Laura pe 2011-05-27 23:02:28 Rating:

Cele mai frumoase iubiri - nu se poate citi decat traind ceea ce citesti. Povesti ale unor iubiri frumoase care mi-as fi dorit sa nu se termine in cateva pagini, care m-au dus spre visare. Peste 200 de pagini de cuvinte care-au fost scrise cu sufletul, cu stralucirea sperantei, a puterii de a crede in dragoste, in frumos, in sansa pe care vreau sa cred ca o avem fiecare in viata.

Am recitit-o pe Alice Nastase, cea care m-a obisnuit cu povesti minunate, pline de dragoste, de invataminte, de traire si sensibilitate; sensibilitatea cuvintelor lui Alice m-au emotionat de fiecare data (uneori pana la lacrimi).

Povestea de iubire a Simonei mi-a placut mult si mi-a deschis apetitul pentru a o cunoaste si mai bine pe Simona Catrina, pe blog.. dar mai ales pentru ANDIAMO.

Am fost impresionata de povestea semnata de Oreste Teodorescu; vorbeste frumos si scrie la fel. Probabil daca nu citeam aceasta antologie, nu aveam sa-i descopar povestea de iubire trista dar cu un happy-end.

Si restul paginilor acestei antologii semnata Alice Nastase, sunt acoperite de cele mai frumoase povesti de iubire, povesti ce merita sa fie citite cu entuziasm, cu zambet si lacrimi; scrise de persoane pe care nu le-am cunoascut pana acum, dar ma bucur ca le-am descoperit prin cuvinte scrise de propriile maini, dictate de sufletele lor pline de iubire.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!