Recenzie Iubirile croitoresei scrisa de "floridincalimara"Recenzie Iubirile croitoresei scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubirile croitoresei 21.76 lei *
Iubirile croitoresei 25.6 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Iubirile croitoresei
Autor (i): Maria Duenas
floridincalimara floridincalimara pe 2021-04-12 15:56:04 Rating:

Este un roman care urmărește transformarea unei tinere naive într-o femeie matură, sigură pe ea și foarte competentă într-o lume potrivnică și pervertită de ororile războiului. Este un roman care are ca temă principală, cred eu, destinul și puterea personală de a merge înainte, în ciuda tuturor adversităților. Nu e o carte care arată o cale corectă, ci e o carte despre decizii grele, luate la rece în momente grele și care te face să îți pui anumite întrebări despre viața însăși. Sira nu e un personaj ce poate fi catalogat drept personaj bun, e doar un personaj verosimil, complex, conturat foarte bine cu tot cu defectele și calitățile sale.

E o scriere armonioasă, mi-a plăcut foarte mult felul în care este prezentată atmosfera din atelierul de croitorie, modul inteligent de comunicare din partea croitoresei (nu se dă de gol fiind o femeie care tace și face, comunică prin flori și cusături ca mesaje secrete).

https://floridincalimara.ro/iubirile-croitoresei-maria-duenas-recenzie/Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!