Recenzie Caietul. Roman mic pentru fetițele care cresc mari scrisa de "andres"Recenzie Caietul. Roman mic pentru fetițele care cresc mari scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Caietul. Roman mic pentru fetițele care cresc mari 45 lei *
Caietul. Roman mic pentru fetițele care cresc mari 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Caietul. Roman mic pentru fetițele care cresc mari
Autor (i): Ioana Chicet-Macoveiciuc
andres andres pe 2021-02-12 16:49:23 Rating:

“Alte două întrebări importante:
E normal să vreau uneori să fiu singură? și E normal să vreau uneori să nu-i spun mamei sau lui tata ceva?”

Cu cât ne îndepărtăm mai mult de anii copilăriei, cu atât ne e mai dor de ea. Ne amintim că era simplu să fii copil, nu tu griji, nu tu responsabilități, doar joacă și iar joacă. Dar copilăria nu a fost ușoară, ne-am lovit cu toții de multe întrebări, de răspunsuri pe care ne-am fi dorit să nu le aflăm sau pe care le-am găsit din întâmplare, uneori prea târziu.
Am citit cu mare interes cartea “Caietul. Roman mic pentru fetițele care cresc mari” și tare mi-ar fi plăcut să o fi avut și eu când am fost copil. Povestea Murei ar putea fi poveste oricărei fetițe aflate în preadolescență și, cred eu, oferă răspunsuri la multe întrebări pe care nu toate fetițele au curajul să le adreseze, îi ajută pe părinți să poarte conversații interesante cu fiicele lor și deschid calea către o comunicare sănătoasă între părinte și copil.

Dacă aveți fetițe sau dacă vreți să oferiți cadou fetiței prietenilor voștri, vă recomand din toată inima Caietul scris de Ioana Chicet-Macoveiciuc, este un roman minunat. Este scris cu umor, empatie, delicatețe, un roman pe care l-am citit acum, la mulți ani peste vârsta Murei și l-am găsit adorabil.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!