Recenzie Sex Selfie scrisa de "Oana (ReteteTV.ro)"Recenzie Sex Selfie scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Sex Selfie 13.04 lei *
Sex Selfie 15.53 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Sex Selfie
Autor (i): Dan-Silviu Boerescu
Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2018-11-23 17:43:47 Rating:

”Sex selfie” – Jurnalul unei studente semivigine uberobsedate și dependente de Facebook și ”Tabloid” – prezentate de Dan Silviu Boerescu, sunt două cărți care ar putea concura foarte bine cu Jurnalul lui Bridget Jones. Dacă ar fi beneficiat și de coperți mai atrăgătoare din partea editurii (Integral) ar fi putut avea ușor succes de piață.
Autoarea, jurnalist (în primul volum doar în practică) la un tabloid (ziare gen Libertatea, Can-can, Click etc) descrie viața din redacție dar și cea din căminul studențesc. Recunosc că mai amuzant și interesant mi s-a părut partea din cămin, cum își trăiesc studenții viața decât partea - tristă pentru mine - din redacțiile românești în care titlurile Incredibil, Fă click aici și ai să rămâi uimit - te îndobitocesc pur și simplu.
Scriitura este ușoară, o poveste vorbită, însă super amuzantă, cu personaje scrise cu inițială, de frică să nu fie recunoscute. Paranoia e mare în România și ”vedetele” nu suportă să se toarne ceva adevăruri despre ele.
Ar trebui cumpărată și citită fie și măcar pentru a vedea cum se fabrică subiectele, cum interesele primează și cum cititorul avid de bârfe este satisfăcut 100% prin tehnici... de marketing (să le zic).
Mi-a plăcut mai mult primul volum - Sex Selfie - fie și prin încercările și descrierile amuzante despre viața sexuală a tinerilor din ziua de azi. E o lume reală, de care cei trecuți de 30 de ani nu mai au habar...
O lectură de câteva ore pentru ambele volume, dar o lectură făcută cu zâmbetul pe buze.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!