Recenzie Fraiero! scrisa de "Andreea84"Recenzie Fraiero! scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fraiero! 31.99 lei *
Fraiero! 34.91 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Fraiero!
Autor (i): Ciprian Pop
Andreea84 Andreea84 pe 2018-10-25 08:21:54 Rating:

O lectura interesanta, plina de umor si suras. Dupa ce am citit cartea aveam presimtirea ca il cunosc in persoana pe autor sau personajele participante la actiune. Citind aceasta carte iti dai seama ca viata este prea scurta pentru a nu o trai la maxim si pentru a lasa grijile vietii de zi cu zi sa iti strice buna dispozitie.

Finalul poveștii este unul neașteptat, din care se pot trage o sumedenie de morale. Tot ceea ce trebuie să știi, înainte a a citi, este că tu, ca cititor, trebuie să vezi povestea din ambele perspective ale personajelor. În acest fel, nu o vei judeca nici pe EX-ul autorului pentru gândurile negre și alegerile pe care dorește să le facă, dar nici pe autor in sine, care, de fiecare dată, aduce în plan acel imprevizibil pe care toți suntem nerăbdători să-l descoperim atunci când lecturăm un "roman".

In concluzie aceasta carte iti face ziua mai buna sau cel putin te face sa razi din adancul sufletului atunci cand observi impertinenta adolescentului de rand sau nu.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!