Recenzie Mai mult ca perfectul scrisa de "Patricia Lidia"Recenzie Mai mult ca perfectul scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mai mult ca perfectul 19.99 lei *
Mai mult ca perfectul 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Mai mult ca perfectul
Autor (i): Aivi Dal
Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2018-07-17 09:44:06 Rating:

Mai mult ca perfectul este un timp verbal ce exprimă o acțiune trecută și terminată înaintea altei acțiuni. Dar este, în acela timp, și titlul unei cărți pentru copii și adolescenți care mi-a descrețit bine fruntea.

Mai mult ca Perfectul este porecla unui puști aflat în pragul adolescenței, care are darul de a intra mai mereu în câte un bucluc.
“Sunt perfect. Nu e vina mea. Așa m-am născut. La început n-am spus nimănui. Dar odată cu gimnaziul am simțit nevoia să mă confesez celorlalți. Povara perfecțiunii devenise prea grea și trebuia împărțită.
Momentul hotărâtor a avut loc la ora de engleză. Teacher ne rugase să găsim un adjective care să ne caracterizeze.
Paul a spus:
- Puternic.
Armand a zis:
- Amuzant.
Diana a sărit:
- Deșteaptă.
Eu am fost singurul care a spus adevărul:
- Perfect.”

Nici copilăria nu mai este ce a fost odată, puștiul fiind pus în fața unor provocări greu de imaginat pentru generațiile anterioare. Dar cu istețime, optimism, curaj și candoarea specifică vârstei, el reușește să le depășească și să se bucure de fiecare clipă. Doar este perfect! Pe parcurs, descoperim că și adulții fac greșeli, ba chiar le repetă uneori pe ale celor mici.

Mai mult ca Perfectul pare a fi varianta românească a seriei Jurnalul unui puști, mai ales că are exact forma unor pagini de jurnal, prin care puștiul nostru perfect își prezintă viața de zi cu zi – la școală, acasă, la mall... Limbajul este plin de ironie și sarcasm, începând de la titlul cărții, până la prezentarea gândurilor personajului.

Pe scurt, o carte suuuuper relaxată și relaxantă, ușoară și extrem de amuzantă... se citește repede, nu necesită procesare de informații și descrețește instant frunțile! Numai bună pentru vacanță!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!