Recenzie Meditații. Mudre și mantre. Tehnici de respirat scrisa de "Elena Iulia Crut"Recenzie Meditații. Mudre și mantre. Tehnici de respirat scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Meditații. Mudre și mantre. Tehnici de respirat 19.99 lei *
Meditații. Mudre și mantre. Tehnici de respirat 21 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Meditații. Mudre și mantre. Tehnici de respirat
Autor (i): Vlad T. Popescu
Elena Iulia Crut Elena Iulia Crut pe 2018-02-03 12:08:19 Rating:

Nu știu câți dintre noi și-au propus conștient să evolueze, cred însă că mulți dintre noi ajungem să ne dorim un pic de tihnă, un pic de liniște interioară, mai ales după ce ne redefinim ce înseamnă pentru fiecare fericirea. Ne observăm agitația mentală și emoțională și ne dorim clarificări ca să putem fi mai liniștiți.
Tehnicile propuse de Vlad T. Popescu sunt dedicate oricui, indiferent că își dorește evoluție spirituală, vindecare sau un claritate, indiferent că practică deja tehnici din vreo școală spirituală sau nu practică nimic.
Este o carte manual pe care să o ții lângă tine toată viața, să citești din ea și să practici, singur acasă sau împreună cu alții, să alegi de aici ce ți se potrivește, ai de unde alege.
Tehnici de meditație sau de respirație, din această carte inspirate, le folosesc pentru mine zilnic, le folosesc și în cabinet cu cleinții mei datorită simplității lor, datorită efectului pe care îl produce practica lor. Și nu e puțin lucru să ai unelte simple într-o lume în care ni se pare că eficiența vine din zbateri grele, nu e puțin lucru să îți spună cineva cum să practici singur lucruri care-ți aduc beneficii pe viață.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!