Recenzie Aventuri de excursionist scrisa de "crissis95"Recenzie Aventuri de excursionist scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Aventuri de excursionist 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Aventuri de excursionist
Autor (i): Emilia Muller
crissis95 crissis95 pe 2017-12-11 08:19:28 Rating:

Cea de-a doua carte primită ca premiu la un concurs organizat de cei de la Serial Readers împreună cu Emilia Muller.
Pentru că se aproprie cu pași repezi un nou an, vă recomand cu drag să citiți această carte! Fiecare avem o listă de locuri ce am dori să le vizităm, iar dacă aceste excursii sunt alături de prieteni sau persoane dragi este cu atât mai bine; să nu uităm doar de așa zisele ghinioane de care vom avea parte și să le ignorăm (fie că sunt din excursii sau de la locul de muncă; mai târziu ne vom aminti cu drag de excursia aceea cu toate că nu a fost așa “perfectă” cum plănuisem de acasă).
Cum este și acea veche zicală “excursie fără peripeții nu există”, “Aventuri de excursionist” este lectura ce descrie perfect acele experiențe neplăcute din fiecare excursie sau ieșire a fiecăruia dintre noi. Nu cred să existe cineva care nu a avut parte de mai multe aventuri decât cele plănuite deja.
Limbajul colocvial este folosit într-un mod corect și redă perfect naturalețea personajelor, dând impresia că am sta la o ceașcă de cafea împreună cu ele și ascultând periperiile acestora. Mai mare ți-e dragul să citești astfel de cărți în care limbajul personajelor nu este forțat să sune într-un anumit mod și îți dă amintiri, acum plăcute, a excursilor mai puțin reușite.
De la Budapesta, Sibiu, Moscova, Kazan și multe altele, avem povestiri mai mult sau mai puțin amuzante, dar de care “prietenii” noștrii își amintesc cu drag deoarece, nu contează ce nervi sau stres ți-a provocat o experiență mai puțin plăcută, cu timpul, îți amintești cu plăcere și razi împreună cu cei care te ascultă istorisind.
Este o lectură relaxantă, perfectă pentru weekend sau o seară liniștită alături de un ceai cald.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!