Recenzie Combinatia scrisa de "Mirabela Soare"Recenzie Combinatia scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Combinatia 11.13 lei *
Combinatia 14.45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Combinatia
Autor (i): Dan Sociu
Mirabela Soare Mirabela Soare pe 2017-07-02 08:16:31 Rating:

Un roman scurt, suficient de scurt încât să-ți dorești mai mult și pe cât de scurt, pe atât de generoz în complexitatea secvențelor și stărilor.

Dan Sociu scrie fără perdea, este când regizor, când un bun psihanalist, când un scriitor devotat iubirii. Autorul își stăpânește foarte bine gândurile, cunoștințele. Se plimbă lejer printre cuvinte, conturează romanul ca un regizor care se plimbă pe scenă știind exact punctele pe care vrea să le surprindă.

Acțiunea trece de la scenele molcome din apartamentul celor doi îndrăgostiți la realitatea politică, răzbunare, dreptate, crime și pedepse. Realitatea politică surprinsă în romanul Combinația se îmbină, se combină intens cu cea de azi, deci ar putea avea oricând o a doua parte.

Îmi place să cred că titlul romanului surpinde atât „combinația” pusă la cale, dar și combinația de evenimente, stări, gânduri și trebuie să precizez că foarte mult mi-a captat atenția povestea de dragoste deloc desprinsă de realitate, deci dacă nu sunteți atât de activi politic sau dacă nu vă pasionează naționalismele și extremismele religioase, citiți romanul pentru a afla cum e dragostea pusă altfel pe foaie.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!