Recenzie Barbati care urasc femeile. millennium 1 scrisa de "Laura"Recenzie Barbati care urasc femeile. millennium 1 scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Barbati care urasc femeile. millennium 1 29.4 lei *
Barbati care urasc femeile. millennium 1 49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Barbati care urasc femeile. millennium 1
Autor (i): Stieg Larsson
Laura Laura pe 2011-02-26 14:57:14 Rating:

La 24 de ore de la terminarea romanului, inca mai am in minte fiecare intamplare, fiecare personaj care, plasat acolo unde trebuie a dat viata cartii.

Am auzit doar de bine despre cartea asta si stiam de la inceput ca daca are suspans si multa actiune o sa ma capteze imediat, lucru care s-a si intamplat.

Cand am luat in mana primul volum stiam ca e vorba chiar de ceea ce chiar titlul imi dezvaluise: ca voi citi povestea unui barbat care uraste femeile si altceva nimic dar nu mai aveam nevoie de alte detalii care sa imi dezlege misterul si nici nu am citit recenzii inainte, asa incat placerea lecturii a fost deplina.

Inca de la prima pagina am patruns in lumea oamenilor bogati ce detineau firme si afaceri de succes dar si a problemelor iscate tocmai de aceasta ascensiune in ale business-ului. Lucrurile se complica, apar concurentii si lupta crancena pentru putere.

Mikael Blomkvist este acuzat si condamnat la inchisoare pentru defaimarea unui om de afaceri, insa viata lui se schimba total chiar inainte sa-si ispaseasca pedeapsa, cand Henrik Vanger il angajeaza pentru a scrie povestea familiei. Misiunea ziaristului este de fapt mult mai complicata, fiind angajat sa descopere ce s-a intamplat cu nepoata lui Herriet cu aproape 36 de ani in urma.

Mikael, accepta sa cerceteze, convins fiind ca nu va afla nimic despre disparitie, insa ajunge sa descopere lucruri greu de imaginat. Isi ia ca ajutor in descurcarea itelor pe tanara Lisbeth si din aproape in aproape, expunandu-se unor riscuri foarte mari-moartea- gaseste asasinul in serie.

Dupa aproape un an de cercetari, afla ceea ce familie Vanger nu a putut afla pana atunci datorita lui Mike, iar Mikael, pe langa bani, intra in posesia celor mai importante dovezi pentru a demasca pe cel din cauza cui a fost inchis.

O poveste complexa, cu personaje puternice si influente. O carte completa si bogata in situatii limita in fata carora inima o ia la goana si e gata sa-ti sparga pieptul. O carte pe care vrei sa o citesti si dupa ce o incepi nu vrei sa o mai lasi din mana pana nu afli ce se mai intampla.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!