Recenzie Iubirea secreta scrisa de "Laura"Recenzie Iubirea secreta scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubirea secreta 13.7 lei *
Iubirea secreta 16.03 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Iubirea secreta
Autor (i): Paola Calvetti
Laura Laura pe 2011-02-20 12:11:15 Rating:

Cand am aflat ca aceasta este cartea lunii februarie votata pe Serial Readers, m-am bucurat pentru ca nu am citit nimic de Paola Calvetti.

E atat de delicata, parca firava atunci cand o ai in mana si usor de luat peste tot cu tine pentru a te putea bucura oricand de cele aproape 200 de pagini, pe care stau scrise cuvinte simple, dar atat de frumoase despre o iubire si mai frumoasa, pe jumate implinita.

Ma asteptam sa descoper o altfel de iubire secreta, insa nici acea poveste de iubire secreta traita de Constaza si Andrea nu mi-a displacut.

Actiunea e atat de simpla si placuta, incat mi-as fi dorit sa raman in lumea cuvintelor pline de iubire, a nevoii acute de traire a acestui sentiment care transforma o lume banala intr-un adevarat Univers al indragostitilor.

Despre iubirea secreta se afla abia in ziua in care Andrea, sot si tata, moare, iar fiica, Lucrezia descopera o cutie plina cu scrisori de dragoste. Asa o cunoaste si pe cea care reuseste sa-i transforme tatal intr-un alt om, care traieste o viata dubla: una alaturi de familie si o alta alaturi de cea pe care o iubeste in felul sau, uneori, indiferent, alteori, rece, de fiecare data cu bucurie, insa niciodata asa cum poate isi dorea femeia care tanjea dupa iubirea lui totala.

Poate ma asteptam ca fiica sa-si urasca tatal pentru faptul ca a mintit, ca a tradat, insa, datorita acestei iubiri retraita in timpul povestii relatate de cea care l-a iubit toata viata si chiar si dupa disparitia lui, l-a cunoscut cu adevarat pe tatal ei. Vreau sa cred ca iubirea adevarata topeste ura! Ca de la iubire la ura mai e mult, ca sentimentele profunde nu pot disparea intr-un minut

De citit si recitit pentru a descoperi macar iubirea pentru carti!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!