Recenzie În umbra eșafodului scrisa de "Oana (ReteteTV.ro)"Recenzie În umbra eșafodului scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
În umbra eșafodului 28.29 lei *
În umbra eșafodului 39.51 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: În umbra eșafodului
Autor (i): Carol Birch
Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2017-02-22 11:01:12 Rating:

Una din cartile despre care nu as fi zis ca o sa-mi placa. Si totusi, istoria acelor vremuri (1760-1820) este prezentata printr-o poveste frumos spusa, a unei doamne care a existat in carne si oase. Este de-a dreptul reconfortant (si nu stiu daca asta este cuvantul potrivit) sa vezi ca existau femei curajoase si in acele vremuri cand vorbim de sclavi, servitori si cand furatul unui cal era una din pedepsele cu condamnare la moarte. De asemenea, personajul feminin care spune povestea - Margaret Catchpole - este una din femeile care au invatat sa scrie si sa citeasca de la una din stapanele sale.
E dureros (sau eu asa percep lucrurile de cate ori descrierea ma face sa simt/traiesc acele vremuri) sa vezi cat de chinuiti erau oamenii in acele vremuri, cat de greu o duceau, ce viata amarata duceau.
Pot sa va spun ca daca primele pagini nu te conving, treci mai departe, ca nu vei regreta, povestea este antrenanta si nu te mai lasa sa renunti pana nu afli daca Peggy (alias Margaret) face sau nu inchisoare, se casatoreste sau nu cu iubitul marinar, daca si ce viata duce dupa deportarea in Australia.Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!