Origini. Povestea științifică a creației

scrisa de Jim Baggott

Origini. Povestea științifică a creației de Jim Baggott Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Origini. Povestea științifică a creației 45.9 lei *
Origini. Povestea științifică a creației 48.06 lei *
Origini. Povestea științifică a creației 54 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Jim Baggott
Traducator (i): Tudor Avram
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-973-50-6211-8
Anul aparitiei: 2018
Descriere: „Există numeroase versiuni ale poveștii creației. Cartea de față prezintă versiunea conformă cu știința modernă. Ea e rezultatul unui efort care a implicat (și continuă să implice) mii de oameni de știință, care pun laolaltă piesele unui imens puzzle, lansând mereu speculații și ipoteze, testând, dezbătând și revizuind. Acești oameni de știință se străduiesc să se asigure că piesele puzzle-ului sunt fiecare în parte coerente și consistente. Dar pentru ca povestea să fie unitară și inteligibilă, piesele trebuie să se și potrivească între ele, de la scara mare a universului la Homo sapiens, la cele mai mici microorganisme și la particulele elementare din care e alcătuită întreaga substanță materială. E o constrângere puternică.
Acestea fiind spuse, nu există nici o versiune «autorizată» sau «oficială» a poveștii științifice a creației. Dacă ar exista, îmi permit totuși să sper că ar semăna poate cu cartea de față. Nu vreau să par melodramatic, însă cred că toate eforturile mele depuse vreme de peste douăzeci de ani în popularizarea științei s-au concentrat în ea.“ – Jim Baggott


Carti similare cu Origini. Povestea științifică a creației

Stiinta viitorului

Stiinta viitorului

de Max Brockman

mai mult
Cum se face un Univers. Poveștiința 1

Cum se face un...

de Alex Doppelganger

mai mult
Wonderland - Cum a creat jocul lumea modernă

Wonderland - Cum a...

de Steven Johnson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!