Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Inimi chimice

Inimi chimice

scrisa de Krystal Sutherland

Inimi chimice de Krystal Sutherland Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inimi chimice 37.05 lei *
Inimi chimice 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Krystal Sutherland
Traducator (i): Bogdan Voiculescu
Numar de pagini: 362 pagini
ISBN: 978-606-94251-6-9
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Henry Page nu a fost niciodată îndrăgostit. Se consideră un spirit romantic, fără speranţă, căruia nu i-a fost dat să întâlnească iubirea la care spera - una de tipul celor din filme, care să-i facă inima să tresară şi să nu-l lase să doarmă şi să mănânce. În schimb, s-a mulţumit să înveţe ca să ia note mari şi să intre la o facultate bună, dar şi să devină în sfârşit redactor-şef al ziarului de liceu. În clasa a XII-a, într-o zi de joi, la prima oră, îşi face apariţia Grace Town, iar Henry îşi dă seama că totul se va schimba.

Grace nu seamănă cu fata din visurile lui - merge în baston, poartă haine băieţeşti care-i sunt prea mari şi pare să facă duş cam rar. E limpede că ceva e defect în fiinţa lui Grace, dar lui Henry i se pare cu atât mai frumoasă şi îşi doreşte mai mult ca orice s-o ajute să-şi lipească bucăţile pierdute din suflet.


Carti similare cu Inimi chimice

Defecți

Defecți

de Cecelia Ahern

mai mult
Regele malefic

Regele malefic

de Holly Black

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!