Detectivă de ocazie

scrisa de Laura Stanciu

Detectivă de ocazie de Laura Stanciu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Petale Scrise
Autor (i): Laura Stanciu
Numar de pagini: 182 pagini
ISBN: 978-606-94727-2-9
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Iolanda Cristoloveanu este o coafeză simpatică, recent devenită mamă, ce încearcă să îmbine plăcut responsabilitatea de proaspăt părinte cu predilecția pentru aventură, pe care o menține citind romane polițiste și imaginându-se în rol de detectiv perspicace, asemeni celor dintre filele cărților. Atunci când cadavrul poștașului cartierului este găsit în scara blocului unde locuiește, impulsionată de curiozitatea sa nativă, Iolanda încearcă prin toate mijloacele disponibile oricărei vecine comunicative, care nu are autoritatea investigativă a poliției, să descopere cât mai multe indicii despre crimă și să demaște făptuitorul.

Marius Andrei – Cărți Analogii AntologiiO carte detectivistică presărată cu umor și sarcasm. O lectură cu adevărat delicioasă, numai bună pentru relaxare. Sunt sigură că orice cititor o va îndrăgi pe Iolanda și stilul ei de a fi. „Detectivă de ocazie” este o carte polițistă, completată de o poveste de dragoste, dar nu este o simplă carte pe care să o adaugi în bibliotecă și pe care o uiți după ce ai citit-o. Dimpotrivă, îți va răsări în memorie din când în când și vei vrea să o recitești!

Eva Ancuța Hamza – Rândurile Evei


Carti similare cu Detectivă de ocazie

Domnul gallet a decedat

Domnul gallet a decedat

de Georges Simenon

mai mult
Doamna din lac

Doamna din lac

de Raymond Chandler

mai mult
Viermele de matase

Viermele de matase

de Robert Galbraith

mai multRecenzii

andres andres pe 2020-08-27 19:22:20 Rating:

Am citit Detectiva de ocazie acum câteva luni. Nu sunt pasionată de romane polițiste, de rezolvarea puzzle-urilor de orice fel, dar, răsfoind-o, am dat peste ceva ce mi-a stârnit interesul, un tablou. Protagonista este o mamă singură, pasionată de romanele polițiste, care se trezește în fața rezolvării misterului unei crime. Poștașul a fost ucis. Rotițele de cititor i s-au pus...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289