Cina cu Anna Karenina

scrisa de Gloria Goldreich

Cina cu Anna Karenina de Gloria Goldreich Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cina cu Anna Karenina 14 lei *
Cina cu Anna Karenina 35.44 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Gloria Goldreich
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 9789735400514
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Şase femei se reunesc intr-un grup de lectura, impartasind aceeasipasiune pentru literatura. Desi nu sunt prietene, fiecare nutreste oprofunda intelegere pentru celelalte. Sau cel putin asa cred ele.intr-una dintre noptile in care s-au adunat pentru a discuta desprecarti, afla cu uimire ca tanara cea mai invidiata din grup divorteaza desotul ei cel perfect pentru un motiv pe care nu vrea sub nici o formasa-l divulge celorlalte. Faptul ca o casnicie ce parea idilica s-adovedit atat de vulnerabila le uluieste, impingandu-le sa speculezeasupra cauzelor si asupra motivului care ar constitui tradarea absolutain propria relatie. De-a lungul unui an, in timpul unor discutii despreromanele lor preferate, ele dezvaluie povara, amaraciunea si adevaruldureros pe care le-au tinut ascunse, si, facand asta, incearca sagaseasca curajul de a deschide un nou capitol in viata lor.


Carti similare cu Cina cu Anna Karenina

Poldark. Jeremy Poldark (vol. 3)

Poldark. Jeremy...

de Winston Graham

mai multRecenzii

Silvia1988 Silvia1988 pe 2016-08-05 05:15:17 Rating:

Incep aceasta recenzie cu un sfat: veti gasi mult mai atragatoare “Cina cu Anna Karenina” daca, inainte de ea, veti fi citit cartile si autorii pe care personajele principale ii abordeaza la intalnirile lor. Mai mult, aveti ocazia de a patrunde – oarecum neinvitati – intr-un club privat de lectura.

Cine nu face parte dintr-un club de carte, este posibil sa nu inteleaga...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Silvia1988
Recenzii: 69
Carti citite: 115