Unde sunt? > Acasa > Carti > Romane politiste > Liliacul

Liliacul

scrisa de Jo Nesbo

Liliacul de Jo Nesbo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Jo Nesbo
Traducator (i): Bogdan Perdivara
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-400-561-8
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Primul volum din seria Harry Hole

Inspectorul criminalist Harry Hole de la Poliția din Oslo este detașat la Sydney ca să-i asiste pe omologii săi australieni în rezolvarea unui caz de crimă. Harry e liber să le ofere ajutor, însă a primit instrucțiuni clare să se țină departe de necazuri. Victima — o norvegiană de douăzeci și trei de ani — este o mică celebritate în țara ei.
Nefiind genul care să stea deoparte, Harry se împrietenește cu unul dintre detectivii însărcinați cu investigarea cazului și cu unul dintre martori, implicându-se tot mai mult în găsirea ucigașului. Împreună, cei trei descoperă că uciderea tinerei face parte dintr-un șir de cazuri neelucidate, tiparul crimelor indicând că autorul ar fi un psihopat care acționează în toată țara.
Pe măsură ce se apropie tot mai mult de criminal, Harry începe să se teamă că nimeni nu este în siguranță, cu atât mai puțin cei implicați în rezolvarea cazului.
Oare îl vor prinde pe ucigaș înainte să facă o nouă victimă?

"Un debut de serie excepțional!" - Sunday Times

"Nesbø este un scriitor foarte înzestrat, care știe să construiască o poveste, urcându-te ușor până în vârful rollercoaster-ului înainte să te împingă vertiginos către un deznodământ pe care nu l-ai bănuit nicio clipă."- Scottish Express

"Încă de la romanul său de debut, Nesbø atacă frontal clișeele thrillerului, oferindu-ne o
abordare originală a genului." - The Independent


Carti similare cu Liliacul

Voi astepta (Povestiri polițiste 1)

Voi astepta (Povestiri...

de Raymond Chandler

mai mult
Martin rattler

Martin rattler

de Robert Michael Ballantyne

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!