Te-am ales pe tine

scrisa de Mia Sheridan

Te-am ales pe tine de Mia Sheridan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Te-am ales pe tine 27.93 lei *
Te-am ales pe tine 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Epica
Autor (i): Mia Sheridan
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-8754-51-2
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Crystal a învățat de mult că dragostea nu aduce decât suferința. Să nu simți absolut nimic e mult mai bine decât să fii din nou rănit. Ea își apăra inimă zdrobită ascunsă sub o masca dură și păstrează în suflet o adâncă neîncredere față de bărbați, care, în experiență ei, n-au făcut niciodată decât să folosească și să ia. Și atunci Gabriel Dalton intră în viață ei. În pofida îngrozitoarelor tenebre din trecutul sau, există o bunătate de netăgăduit în el. Iar Crystal, cu toate că știe costurile, se trezește atrasă de Gabriel.

Crystal și Gabriel nu și-au închipuit niciodată că lumea, care le-a răpit totul, le-ar putea dărui o dragoste atât de profundă. Numai că soartă nu le zâmbește prea mult timp, iar ei se văd nevoiți să aleagă: fie să-și împietrească inimile încă o data, fie să găsească în ei curajul de a-și dezvălui reciproc trecutul dureros.


Carti similare cu Te-am ales pe tine

Scandalul poarta satin

Scandalul poarta satin

de Loretta Chase

mai mult
Vei fi acolo?

Vei fi acolo?

de Guillaume Musso

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!