Dieta corporatistului

scrisa de Roberta Camelia Roșca

Dieta corporatistului de Roberta Camelia Roșca Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dieta corporatistului 25 lei *
Dieta corporatistului 25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Meditative Arts
Autor (i): Roberta Camelia Roșca
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-606-94373-3-9
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Nu s-a inventat încă dieta cu multă ciocolată, nopți nedormite și mutatul fundului de pe scaunul de la birou în cel din mașină (sau din avion). Aproape nu-mi mai îndrept picioarele. Curând, silueta mea își pierde forma. Din clepsidră devine măr… spre pepene. Șirul kilogramelor l-am pierdut de mult.
Merg la un nutriționist găsit pe net. Îmi recomandă să beau aloe vera de 3-4 ori pe zi. Cumpăr bidoanele. Gust. Nu-mi place. Merg la altul, pe care-l cunosc, îl respect și în care am încredere.
Pleacă în vacanță.
Merg la o clinică de nutriție. În două luni, slăbesc 6 kilograme. Devin deprimată. Plâng din orice și nu-mi pot permite. Când îmi dau lacrimile într-o discuție cu șeful, îmi dau seama că țin mai mult la slujbă decât la siluetă. Renunț. Pun înapoi toate kilogramele.

Am fost grăsuță. Pentru unii incă mai sunt. Eu văd doar că am slăbit. Poate încă nu suficient. E un proces. O călătorie. Sunt încă o grăsuța care a slăbit. Și care, entuziasmată, vrea să-ți povestească.

Am strâns variante de meniuri zilnice de 1000 de calorii. Citește-le, dar nu le urma orbește! Au strict valoare orientativă, până te obișnuiești cu dimensiunea porțiilor, cu cantitățile, cu modul de preparare. Alege una sau două care crezi că se potrivește cu stilul tău. Încearcă-le câteva zile. Ele sunt menite să te facă să înțelegi unde greșești.“


Carti similare cu Dieta corporatistului

Chirurgia icterului mecanic. cercetari clinice si experimentale

Chirurgia icterului...

de Marian Dorin, Serban Bancu, Leonard Azamfirei

mai mult
Hrana vie pentru sanatate. 12 superalimente naturale pentru intarirea sanatatii

Hrana vie pentru...

de Gillian Mckeith

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!